BeCook!31 jul. 20212 minutenBeCook! ontvangt award Visit BrusselsBij BeCook! op Thurn & Taxis startten een veertigtal ondernemers hun bedrijf als cateraar of traiteur. Sara Dirkx en Philippe Thewissen...
BeCook!16 jul. 20212 minutenHoe goed ken jij Sara?Sara Dirkx: medeoprichter van BeCook - Co-kitchen Space (voorheen Brussels Food Business Center) Meer over Sara: Met enkele jaren...
BeCook!15 jun. 20212 minutenIn vitro vlees niet zo milieuvriendelijk als we denken?Geconfronteerd met een belangrijke bijdrage aan broeikasgassen, lijkt in vitro vlees een goed ecologisch alternatief. Verscheidene...
BeCook!18 mei 20214 minutenHoe zie jij de toekomst door onze borden?10 miljard is het aantal mensen dat op onze aarde zou wonen in 2050. We weten allemaal dat het aantal geboortes de afgelopen jaren...
BeCook!16 apr. 20215 minutenHoreca in Brussel: Zijn "Dark Kitchens" de oplossing?Met de lockdowns en de opkomst van de maaltijdbezorgbedrijven hebben restaurants oplossingen nodig om door te kunnen gaan. Een van die...
BeCook!7 apr. 20211 minutenDe grootste Dark Kitchen in BrusselBons Plaisirs is een onderneming die gespecialiseerd is in de ondersteuning van projecten voor kleine en middelgrote...
BeCook!26 mrt. 20214 minutenWat zijn de “Popcorn Trends”?Achter deze fantasierijke naam schuilt een heel specifiek concept: de trends die op dit moment losbarsten. Een beetje zoals popcorn...
BeCook!14 mrt. 20212 minutenHet moment voor vernieuwing!Deze wijziging zal meer dan één van streek maken... "Brussels Food Business Center" wordt "BeCook!". Een nieuwe naam die onze waarden...
BeCook!14 feb. 20212 minutenLeef het leven met volle teugen! Gelukkige Valentijnsdag!"Koken is liefde een smaak geven." (Onbekende auteur) Aaah liefde... wat een fijn gevoel! En wat is er beter op deze Valentijnsdag dan...