top of page
  • Foto van schrijverBeCook!

Het moment voor vernieuwing!


Deze wijziging zal meer dan één van streek maken...


"Brussels Food Business Center" wordt "BeCook!". Een nieuwe naam die onze waarden rond deze gemeenschapszin en onze steun weerspiegelt.


Door deze evolutie naar "BeCook!", willen we meer belang hechten aan de succesfactoren van uw voedselproject. Deze verandering betekent een uitbreiding van het aanbod en nieuwe diensten dankzij de expertise die de afgelopen 3 jaar is ontwikkeld. Onze cokitchen service draait nog steeds en wij bieden u een duurzame atelier van individuele en professionele keukenruimtes, 24/7 open, voor ondernemers en toekomstige eigenaars van voedselprojecten.


Wat onze nieuwe diensten betreft, bieden wij coaching, consultancy en digitalisering aan.


Coachingsessies op het gebied van management en productieprocessen om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw businessplan en bij het opstellen van een optimaal hygiëneplan. "BeCook!" helpt u te anticiperen op uw fouten en deze op te lossen om uw productie efficiënt te verhogen en zo de rentabiliteit van uw project te verbeteren.


Profiteer van onze adviesexpertise, volgens de 6-stappenmethode! "BeCook!" biedt enerzijds een Productie Consultancy aan onder leiding van Sara Dirkx, medeoprichtster en zaakvoerster. Zij begeleidt u bij het verbeteren van uw productieprocessen. Anderzijds biedt Philippe Thewissen, medeoprichter en zaakvoerder van BeCook! u een Business Consultancy aan om een bedrijfsstrategie uit te werken en uw prestaties te verbeteren.


De voedingssector moet tegenwoordig worden gedigitaliseerd om zijn zichtbaarheid te verbeteren en te vergroten, waardoor de prestaties kunnen worden geoptimaliseerd en de ontwikkeling van uw bedrijf kan worden verbeterd. Wij hebben tools waarmee u uw levensmiddelenbedrijf gemakkelijk en efficiënt kunt beheren. Het stelt u ook in staat om voedselveiligheidsrapporten te plannen en te verkrijgen, de uitvoering van deze taken te volgen en uw online bestellingen met groot gemak en efficiëntie te beheren.


Nieuwsgierig? Kijk snel op onze nieuwe website: www.becook.be/nl!

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page