top of page
  • Foto van schrijverBeCook!

Hoe goed ken jij Sara?

Sara Dirkx: medeoprichter van BeCook - Co-kitchen Space (voorheen Brussels Food Business Center)


Meer over Sara:


Met enkele jaren ervaring in onderzoek, ontwikkeling en verwerking in de voedingssector en in de realisatie en implementatie van hygiëneprocedures volgens de normen van het FAVV, ben ik gespecialiseerd op het gebied van HACCP en in oplossingen van verdelingen (infrastructuur, logistiek, ingrediënten,...).

Deze vaardigheden zijn ontwikkeld door het opzetten van verschillende projecten in de voedingssector, waarvan BeCook het meest recente is.


En BeCook:


BeCook is een broedplaats voor bedrijven die ontstaan is uit de wens om voedselprojecten te ondersteunen, hoe gevarieerd ze ook zijn. Wat is het doel ervan? Om ervoor te zorgen dat we deelnemen aan positieve veranderingen, op een collectieve manier.

De missie van BeCook is de verhuur van professionele en individuele keukens voor alle soorten voedingsondernemers, zowel voor diegenen met gedefinieerde projecten als voor meer onbesliste starters. Het concept van collectieve keukens maakt het mogelijk om ruimte en apparatuur te delen. Deze formule bevordert de vermindering van energieverbruik en is dus gunstig voor de circulaire economie.


Bovendien zijn wij over het algemeen ingenomen met projecten die uit sociaal en milieuoogpunt zinvol zijn. Het verhuren van de keukens stelt hen in staat hun concept zonder investering te testen wat hun kans op succes vergroot.

Onze keukens zijn zeer gunstig gelegen in de wijk Laken, slechts 1 minuut van Thurn en Taxis verwijderd tussen de ring en het centrum. De keukens zijn dus ideaal voor bezorging aan huis of op kantoor met Uber Eats, Takeaway, Deliveroo, etc.

BeCook vergemakkelijkt ook het werk voor de klanten door niet alleen keukens die voldoen aan de FAVV-normen, maar ook opslagruimtes beschikbaar te stellen, alsook door deskundig advies over voedselverwerking te bieden.


Ik help ook onze klanten met het behalen van een biocertificaat en bied kookcursussen aan in het kader van teambuilding of schooluitstapjes.

Ik ben ook iemand die zich inzet voor de circulaire economie. Het BeCook-project is onlangs zelfs erkend als een circulair bedrijf.


Mijn verwachtingen?

Om meer leden te ontmoeten om sociale banden en nieuwe partnerschappen te creëren.


Een zin die Sara inspireert:


"Als je vreugde wilt vermenigvuldigen, moet je haar delen." - Pythagoras


CONTACT


Sara Dirkx

HACCP-Coach

BeCookco-kitchen space

Pépinière d’entreprise dans l’alimentaire et Ambassadeur du GoodFood

Incubator in de voedingswereld en GoodFood Ambassadeur

(Rue) Dieudonné Lefèvre(straat) 27 (Greenbizz)

B-1020 Bruxelles/Brussel

+ 32 495 14 63 29

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page