top of page

Diensten

Coaching

Coaching food

Coachingsessies speciaal voor jou!


Dankzij de expertise op het gebied van management en productieprocessen kan BeCook! je helpen bij het opstellen van jouw businessplan en een optimaal hygiëneplan (HACCP). Daarnaast helpen we je op eventuele fouten te anticiperen en deze op te lossen om jouw productie efficiënt te verhogen en zo de rendabiliteit van jouw project te verbeteren. We bieden je twee keer per maand een follow-up om het tempo bij te houden.

Consulting

Consulting food

Profiteer van ons deskundig advies met onze 6-stappenmethodologie!

BeCook! biedt productiecontrole onder begeleiding van Sara Dirkx, medeoprichtster en ex-manager. Met haar jarenlange ervaring in onderzoek naar en de ontwikkeling van vrije en biologische levensmiddelen, zal Sara je begeleiden bij de verbetering van je productieprocessen.

Philippe Thewissen, medeoprichter en ex-manager biedt een Business Consultancy aan. Met meer dan 25 jaar ervaring in de bedrijfswereld helpt hij start-ups en kmo’s om samen met hen hun bedrijfsstrategie uit te stippelen en hun prestaties te verbeteren.

Digitalisering

Digitalisation projet food

Tegenwoordig moet de voedingssector digitaliseren om de zichtbaarheid te verbeteren en te vergroten. Daarom zijn we dieper ingegaan op 2 belangrijke punten om prestaties te optimaliseren en zo de ontwikkeling van je onderneming te verbeteren.


De tools van onze partners helpen je om:

 

  • je levensmiddelenbedrijf eenvoudig en efficiënt te beheren​

  • voedselveiligheidsrapporten te plannen en behalen en toezicht te houden op de uitvoering van deze taken

Ontdek BeCook! 

Équipe chez BeCook

Universitaire/schooluitstap

FORMULE A (45min)

Bezoek een incubator die professionele keukens ter beschikking stelt van ondernemers en startende bedrijven die zich willen toeleggen op duurzame voedselproductie en -vervaardiging. Sinds het begin van het avontuur heeft BeCook! ondernemers in staat gesteld hun bedrijfsprojecten te lanceren in een echte gedeelde productieruimte. Het co-kitchenatelier BeCook! is sinds 2020 door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest erkend als een speler in de circulaire economie. Wil je meer weten over ondernemerschap en deze vernieuwende deelformule, kom dan samen met je leerlingen/studenten BeCook! ontdekken.


Prijs: €120 ex. btw.

FORMULE B (1h30)

Wat dacht je ervan om in de huid van een chef-kok te kruipen en een eenvoudig veganistisch dessert te bereiden en te ontdekken welke voordelen daaraan verbonden zijn, allemaal in een goede sfeer onder leiding van een gepassioneerd iemand? Aan het einde van de workshop nemen de deelnemers, de studenten hun culinaire creaties mee naar huis. Beleef een onvergetelijke ervaring met je leerlingen/studenten.


Prijs: €225 ex. btw.


Ook beschikbaar voor verjaardagsfeestjes.

Talen: FR/NL/EN
Groep: Max 10 personen of 12 kinderen tot en met 13 jaar
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Voor andere groepen

FORMULE A (45min)

Een culinaire demonstratie door de chef-kok over de techniek van een veganistisch recept, dit alles in een warme en ontspannen sfeer. Tijdens deze activiteit krijgen de deelnemers de gelegenheid om te proeven wat de chef heeft klaargemaakt. Geniet van een gezellig moment met je collega's.


Prijs: € 250 ex. btw

FORMULE B (1h30)

Wat dacht je ervan om je handen vuil te maken en een veganistisch dessert te maken en het vervolgens te versieren met het logo van je bedrijf, allemaal in een goede sfeer onder leiding van iemand die ervaren en gepassioneerd is? Aan het einde van de workshop nemen de deelnemers hun culinaire creaties mee naar huis. Geniet van een gedenkwaardige ervaring met je collega's.


Prijs: € 350 ex. btw

bottom of page