Diensten

Co-kitchen

Co-kitchen

Sluit je aan bij de gemeenschap van ondernemers in de ruimtes van BeCook! in een aangename en vriendelijke sfeer die je gedurende je hele ervaring zal begeleiden.
We bieden professionele en individuele keukens ter beschikking zodat je je concept in reële omstandigheden kunt lanceren, dankzij het advies van onze experts, en natuurlijk alles volgens de hygiënenormen. Profiteer van een opslagruimte, commerciële ondersteuning, evenals een individuele werkruimte (vanaf €15/uur ex. BTW), terwijl je verzekerd bent van rust en discretie bij het maken van uitzonderlijke voorbereidingen.

Onze professionele keukens

Location cuisine

La Denrée 

Professionele warme keuken voor het bereiden van kleine gerechten.

location cuisine

Le Petit Pôle

Professionele koude keuken voor het bereiden van fruit/groenten/rauw voedsel, sandwiches, sappen, gazpacho, salades, desserts zoals tiramisu, etc.

location cuisine

Le Grand Pôle

Uitgeruste koude keuken voor het bereiden van fruit/groenten/rauw voedsel, sandwiches, sap, gazpacho, salades, desserts zoals tiramisu, etc. in grotere hoeveelheden.

Location cuisine

Chez Septime

Compleet uitgeruste warme keuken voor bereide gerechten, zoals lasagna, pasta, warme soep, koekjes, taarten, etc.

In de keukens vind je:

koude kamers (frigo) en vriezer, gardes, pannenlikkers, vergieten, opscheplepels, beslagkommen, blender, weegschaal, etc.
Geheel volgens de hygiëneregels

Coaching

Coaching food

Coachingsessies speciaal voor jou!


Dankzij de expertise op het gebied van management en productieprocessen kan BeCook! je helpen bij het opstellen van jouw businessplan en een optimaal hygiëneplan (HACCP). Daarnaast helpen we je op eventuele fouten te anticiperen en deze op te lossen om jouw productie efficiënt te verhogen en zo de rendabiliteit van jouw project te verbeteren. We bieden je twee keer per maand een follow-up om het tempo bij te houden.

Consulting

Profiteer van ons deskundig advies met onze 6-stappenmethodologie!

BeCook! biedt productiecontrole onder begeleiding van Sara Dirkx, medeoprichtster en bedrijfsleider. Met haar jarenlange ervaring in onderzoek naar en de ontwikkeling van vrije en biologische levensmiddelen, zal Sara je begeleiden bij de verbetering van je productieprocessen.

Philippe Thewissen, medeoprichter en managing director biedt een Business Consultancy aan. Met meer dan 25 jaar ervaring in de bedrijfswereld helpt hij start-ups en kmo’s om samen met hen hun bedrijfsstrategie uit te stippelen en hun prestaties te verbeteren.

Digitalisering

Capture d’écran 2022-03-09 à 00.38.46.png

Tegenwoordig moet de voedingssector digitaliseren om de zichtbaarheid te verbeteren en te vergroten. Daarom zijn we dieper ingegaan op 2 belangrijke punten om prestaties te optimaliseren en zo de ontwikkeling van je onderneming te verbeteren.


De tools van onze partners helpen je om:

 

  • je levensmiddelenbedrijf eenvoudig en efficiënt te beheren​

  • voedselveiligheidsrapporten te plannen en behalen en toezicht te houden op de uitvoering van deze taken