top of page
Modern Restaurant Kitchen

Keukenverhuur voor cateraars: De ideale ruimte voor uw culinaire activiteit

Op zoek naar een cateringkeuken om te huren? Ontdek alles wat BeCook te bieden heeft en geef je culinaire project een vliegende start. Een horecakeuken huren is een verstandige keuze voor horecaprofessionals die op zoek zijn naar een ruimte op maat van hun specifieke behoeften. Of je nu een gevestigde cateraar bent of een opkomende chef-kok, onze service voor het huren van een keuken voldoet aan al je verwachtingen door je een praktische en functionele werkomgeving te bieden.

Verhuur van cateringkeuken

Je bent op zoek naar een specifieke locatie. Ons aanbod omvat ruimten die zijn afgestemd op jouw culinaire behoeften. Of je nu een warme of koude keuken nodig hebt, groter of kleiner, of een specifieke omgeving om je culinaire concept te ontwikkelen, wij kunnen je helpen de ideale locatie te vinden. Je kunt op elke afbeelding klikken voor een virtuele rondleiding door elke keuken.

La denrée

 • Diamond koelkast

 • Kleine standaarduitrusting (bekers, gardes, weegschaal, enz.)

Chez Septime

 • Super uitgeruste warme keuken

 • 10-deks ovens 

 • Pannen

 • Grote sauteuse pan

 • Roestvrijstalen tafels

 • Diamond koelkast

 • Snelkoeler

 • Kleine standaard uitrusting (potten, pannen, borden, enz.)

Le grand Pôle

 • Koude keuken

 • Diamond koelkast

 • Kleine standaard uitrusting (pannenlappen, vorkjes, etc.)

Le petit pôle

 • Koude keuken

 • Kleine standaardapparatuur, zoals een keukenmachine en een mixer

La denrée, cuisine professionnelle à louer idéale pour les traiteurs, et tous les types des projets avec besoin d'une cuisine à taille moyenne froide
Chez septime, cuisine pour traiteur et tous les types des projets avec besoin d'une cuisine à grande taille avec un four
La denrée, cuisine professionnelle à louer pour les traiteurs et tous les types des projets avec besoin d'une cuisine à taille grande froide
Le petit pôle, cuisine professionnelle à louer idéale pour les traiteurs et tous les types des projets avec besoin d'une cuisine à taille petite froide

Keukenapparatuur voor catering: professionele apparatuur

Onze keukens zijn volledig uitgerust met professionele apparatuur van hoge kwaliteit. Door te kiezen voor onze verhuurservice geniet je van alle voordelen van een volledig uitgeruste keuken zonder de hoge initiële kosten die gepaard gaan met de aankoop van dure ruimte en apparatuur. Of je nu keukenruimte nodig hebt voor een specifiek evenement of voor langdurig gebruik, ons flexibele aanbod past zich aan je behoeften aan.
De v
olgende apparatuur is inbegrepen:

Catering oven huren

Electrolux air-o-steam oven met 10 niveaux en schappen

Kleine keukenapparatuur

alle kleine apparatuur die je nodig hebt

Four pour les traiteurs à 6 taques
Location four traiteur avec foru à 10 étages et plaques de cuisson
Cuisine BeCook II.jpg
Petit matériel de cuisine pour traieur
équipement-traiteur

Hoe word ik een cateraar:


Heb je er altijd al van gedroomd om cateraar te worden en je liefde voor eten met de wereld te delen? Ben je gepassioneerd door de culinaire kunsten en wil je onvergetelijke eetervaringen creëren voor je klanten? Of je nu een ontluikende chef-kok bent of een ambitieuze professional die zijn eigen bedrijf wil starten, BeCook helpt je met deze uitgebreide gids, die je stap voor stap meeneemt op je reis naar een veelbelovende carrière als traiteur.

 

Traiteur worden: de belangrijkste stappen


Als je aan het avontuur begint om traiteur te worden, moet je een paar belangrijke stappen volgen. Ten eerste is het essentieel om solide culinaire vaardigheden te ontwikkelen, technieken voor het bereiden van voedsel onder de knie te krijgen en de kunst van het presenteren te perfectioneren. Vervolgens cultiveer je essentiële kwaliteiten zoals creativiteit, flexibiliteit en stressmanagement, die onmisbaar zijn in de cateringwereld.

Om te slagen als cateraar is het belangrijk om ervaring op te doen door in professionele keukens te werken of stage te lopen in bekende etablissementen. Zo raak je vertrouwd met de uitdagingen en eisen van het beroep en kun je je culinaire vaardigheden verbeteren. Hier zijn vijf essentiële stappen om cateraar te worden:

 1. Culinaire vaardigheden verwerven: Begin met het ontwikkelen van je culinaire vaardigheden door trainingen te volgen, in professionele keukens te werken of cursussen te volgen om de bereidingstechnieken van voedsel onder de knie te krijgen en de kunst van het presenteren te perfectioneren.

 2. Creativiteit en flexibiliteit cultiveren: Als cateraar moet je verschillende menu's samenstellen en je aanpassen aan de specifieke behoeften van elke klant. Cultiveer je culinaire creativiteit om met originele en innovatieve gerechten te komen die je klanten zullen aanspreken.

 3. Ervaring opdoen: Om te slagen als cateraar is het essentieel om ervaring op te doen door te werken in gerenommeerde culinaire etablissementen of door stage te lopen. Zo raak je vertrouwd met de uitdagingen van het beroep en kun je je culinaire vaardigheden versterken.

 4. Ontwikkel een professioneel netwerk: Bouw een solide professioneel netwerk op door in contact te komen met andere chef-koks, professionals uit de voedingsindustrie en potentiële klanten. Mond-tot-mondreclame en aanbevelingen spelen een cruciale rol in het succes van een cateraar.

 5. Je eigen bedrijf opzetten of freelancen: Beslis of je je eigen cateringbedrijf wilt opzetten of als freelancer voor bestaande bedrijven wilt werken. Stel een solide bedrijfsplan op en implementeer een marketingstrategie om je diensten te promoten en klanten aan te trekken.
   

 

Een evenementtraiteur worden: schitteren op speciale momenten

Als je graag je smaakpapillen wilt verwennen op speciale evenementen, dan is cateraar worden misschien wel het ideale pad voor jou. Om in dit vak te slagen, moet je gepersonaliseerde menu's kunnen maken op basis van de behoeften en voorkeuren van elke klant. Je moet ook vaardigheden ontwikkelen op het gebied van evenementenbeheer om ervoor te zorgen dat bruiloften, feesten en recepties vlekkeloos worden georganiseerd.

Om je te onderscheiden van de massa in de evenementencateringsector, focus je op originaliteit en innovatie in je culinaire creaties. Bied unieke concepten aan die indruk maken op je klanten en van elk evenement een onvergetelijke ervaring maken.

 

De keukens van BeCook zijn in dit geval ideaal voor jou; jij kiest je uren, je werklast en de frequentie waarmee je werkt. Neem contact met ons op om uw bedrijf te helpen slagen

Traiteur worden : Nieuwe gebieden veroveren

Als het idee om nieuwe culinaire horizonten te ontdekken je aanspreekt, kan traiteur worden de ideale oplossing zijn. Als je voor deze route kiest, krijg je de kans om van plaats naar plaats te reizen en je culinaire hoogstandjes aan te bieden aan fijnproevers die op zoek zijn naar nieuwe ontdekkingen.

De sleutel tot succes als reizende cateraar is een goede logistieke planning. Zorg ervoor dat je strategische locaties kiest waar je je doelgroep kunt bereiken. Wees bereid om je aan te passen aan verschillende omstandigheden en creëer gevarieerde menu's om een gevarieerde klantenkring aan te spreken.

 

Zelfstandig traiteur worden : De culinaire ondernemer

Als je ervan droomt om je eigen culinaire bedrijf te hebben, dan is zelfstandig cateraar worden de manier om het te doen. Maar voordat je de sprong waagt, is het essentieel om grondig marktonderzoek te doen om de behoeften en verwachtingen van je toekomstige klanten te begrijpen.

Om te slagen als culinair ondernemer moet je een solide bedrijfsplan opstellen waarin je concept, je doelgroep, je financiële doelstellingen en je marketingstrategie worden gedefinieerd. Vergeet niet dat het runnen van je eigen zaak toewijding, organisatie en doorzettingsvermogen vereist.

Cateringtraining: de sleutel tot succes


Om uit te blinken als cateraar speelt opleiding een cruciale rol. Ontdek de verschillende beschikbare culinaire opleidingsmogelijkheden, van gespecialiseerde cateringcursussen tot traditionele leerprogramma's in de keuken.

 

Bij BeCook bieden we de nodige hygiënetraining en food- en businesscoaching, maar het kan nooit kwaad om je vaardigheden bij te schaven. Hier zijn 3 voorgestelde opleidingen die ook jou kunnen helpen om traiteur te worden:

 1. Professionele kooktraining: In deze cursus leer je de basis van professioneel koken, inclusief bereidingstechnieken, kookmethoden, voorraadbeheer en voedselveiligheid. Het geeft je de culinaire vaardigheden die je nodig hebt om te slagen als cateraar.

 2. Opleiding bedrijfsbeheer: Als cateraar ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van je bedrijf, zoals het plannen van evenementen, het beheren van de financiën, marketing en communicatie met klanten. Een opleiding bedrijfsbeheer helpt je de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om je cateringbedrijf effectief te runnen.

 3. Opleiding in patisserie en desserts: Als je je als cateraar wilt specialiseren in desserts en gebak, is een opleiding in patisserie en desserts van onschatbare waarde. Je leert hoe je een verscheidenheid aan heerlijke desserts maakt, van taarten tot fijn gebak, om de smaakpapillen van je klanten tevreden te stellen.

Thuiscatering: voldoen aan de regelgeving


Als je erover denkt om thuiscateraar te worden, is het essentieel om de geldende regelgeving te begrijpen om de kwaliteit van je producten en de tevredenheid van je klanten te garanderen.

Leef de voedselveiligheidsnormen, wettelijke verplichtingen en hygiëneregels na zodat je volledig in overeenstemming kunt werken. Zorg ervoor dat je keuken is aangepast aan professionele normen, zodat je kwaliteitsdiensten kunt aanbieden en tegelijkertijd de voedselveiligheid kunt garanderen.

 

Traiteur als zelfstandige: je creatieve vrijheid


Door te kiezen voor het statuut van zelfstandig ondernemer geniet je van een grotere vrijheid in het beheer van je culinaire zaak. Het maakt het makkelijker voor je om je bedrijf van de grond te krijgen en verschillende benaderingen uit te proberen zonder al te veel administratieve rompslomp.

Wees klaar om je culinaire creativiteit te uiten en de harten van fijnproevers te veroveren met je unieke creaties. Zorg ervoor dat je je financiën goed beheert, je inkomsten en uitgaven bijhoudt en een trouwe klantenkring opbouwt.

comment-devenir

Word lid van de gemeenschap van ondernemers in de BeCook-ruimtes! in een aangename en zorgzame sfeer die je begeleidt tijdens je hele ervaring. 

bottom of page