top of page

Wie we zijn

L'équipe d ebecook

BeCook is een duurzaam bedrijf dat gedeelde professionele keukens aanbiedt in Brussel.

Concreet stelt BeCook zijn klanten professionele keukens ter beschikking, volledig uitgerust om iedereen in staat te stellen te koken volgens de geldende regels (fasfc). Een van de sterke punten van BeCook is het gedeelde aspect: je kunt werken in een van de gedeelde keukens samen met andere voedingsondernemers, meer leren over de sector en je eigen netwerk van voedingsprofessionals creëren.

 

Wil je koken en starten in de voedingsindustrie? BeCook heeft de ruimtes die aan je behoeften voldoen.

Dit zijn de verschillende keukens die je in onze gebouwen vindt:

Onze volledig uitgeruste keukens voldoen aan je verwachtingen en stellen je in staat om te koken volgens strikte hygiënische normen.

 

Onze coachingsdiensten zullen je helpen om je project tot een goed einde te brengen, want BeCook wil je niet alleen lokalen aanbieden, we willen je ook helpen om in de praktijk te slagen door je te ondersteunen.

young-middle-aged-woman-in-formal-blazer-walking-on-the-street_edited.jpg

Laten we het voorbeeld nemen van Camille, 32 jaar oud, die in de voedselbusiness wil stappen door warme, gastronomische gerechten aan te bieden. Camille was op zoek naar een ruimte om haar producten te produceren en op te slaan, en BeCook was de oplossing bij uitstek.

 

Na het bekijken van de aangeboden prijzen (verstrekt tijdens het bezoek aan de lokalen van BeCook), koos Camille voor een van de pakketten en nadat ze het contract had ondertekend en betaald, kreeg ze toegang tot de keukens. Ze kan nu komen werken wanneer ze wil, afhankelijk van de beschikbaarheid, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 

Om te weten te komen of ze een bepaalde keuken kan huren, controleert Camille het rooster om te zien of de keuken die ze wil hebben beschikbaar is op het moment dat ze wil werken. Als de tijd eenmaal geboekt is, hoeft ze alleen nog maar de keuken in te gaan en een paar heerlijke maaltijden te bereiden.

 

Camille is nog maar net begonnen en heeft nog geen duidelijke ideeën over haar bedrijfsplan en hygiënenormen: geen paniek, ze kan een beroep doen op een foodcoach om meer te leren over dit onderwerp.

 

Of je nu net als Camille meerdere dagen per week aanwezig wilt zijn, of 2 ochtenden per maand wilt komen, of je nu een online cateringservice wilt starten of een foodtruck wilt beginnen, met BeCook kun je je gerechten opslaan, produceren en verpakken!

Word lid van de gemeenschap van ondernemers in de BeCook-ruimtes! in een aangename en zorgzame sfeer die je begeleidt tijdens je hele ervaring. 

bottom of page