top of page
Modern Restaurant Kitchen

Keukenlaboratorium huren: bereid uw recepten met uitmuntendheid

Ben je op zoek naar een volledig uitgerust professioneel keukenlaboratorium om je culinaire creaties te ontwikkelen en te produceren? BeCook verhuurt keukenlabo's die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een gepassioneerde traiteur, een ambitieuze chef-kok of een ondernemer in de voedingsindustrie bent, onze verhuurservice voor keukenlabs is ontworpen om je een optimale en functionele werkruimte te bieden.

Keukenlaboratorium prijzen: Betaalbare prijzen voor je droomkeuken.

De kosten van een keukenlabo kunnen variëren afhankelijk van je activiteit. Om een BeCook keukenlabo te huren, moet je een maandelijks pakket afsluiten (Silver Member/Gold Member) van tussen €200 en €300 + prijzen per uur koken vanaf €15 exclusief btw, afhankelijk van het pakket dat je kiest.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en voor eventuele vragen.

Laboratoire Cuisine Partagé: samenwerken en uitwisselen met passie

Ook al zijn de keukens individueel wanneer u ze huurt, onze ruimtes bij BeCook worden gedeeld met andere ondernemers met een passie voor koken, zodat u kunt profiteren van een gedeelde werkruimte met een aangename, vriendelijke sfeer die u tijdens uw hele ervaring zal ondersteunen. Deze oplossing verlaagt de kosten terwijl u profiteert van een volledig uitgerust keukenlaboratorium. Het gezamenlijke, gedeelde keukenlaboratorium stimuleert de uitwisseling van ideeën, creatieve synergieën en netwerkmogelijkheden binnen de culinaire gemeenschap.

 

Als je meer wilt weten over gedeelde keukens, cokitchens en keukencoworking, bezoek dan onze pagina over het huren van gedeelde keukens.

Huur van keuken-laboratoriumruimte

Ben je op zoek naar een specifiek keukenlaboratorium? We hebben verschillende ruimtes voor elke activiteit. Of je nu meer of minder ruimte nodig hebt of andere apparatuur om aan je dagelijkse culinaire project te werken, wij kunnen je helpen om de ideale ruimte te vinden, waardoor je ook minder druk hebt om de juiste te kiezen. 

La denrée

 

 

 

 

 

 • Diamond koelkast

 • Kleine standaarduitrusting (bekers, gardes, weegschaal, enz.)

Chez Septime

 • Super uitgeruste warme keuken

 • 10-deks ovens 

 • Pannen

 • Grote sauteuse pan

 • Roestvrijstalen tafels

 • Diamond koelkast

 • Snelkoeler

 • Kleine standaard uitrusting (potten, pannen, borden, enz.)

Le grand pôle

 • Koude keuken

 • Diamond koelkast

 • Kleine standaard uitrusting (pannenlappen, vorkjes, etc.)

Le petit pôle

 

 

 

 

 

 

 

 • Koude keuken

 • Kleine standaardapparatuur, zoals een keukenmachine en een mixer

 

La denrée, laboratoire à louer
Chez septime, laboratoire à louer
Le grand pôle, laboratoire à louer
Le petit pôle, laboratoire à louer

Cateringlaboratorium te huur: een ruimte die aan uw behoeften voldoet

Als gepassioneerd cateraar heb je een keukenlaboratorium nodig dat speciaal is ontworpen om aan jouw eisen te voldoen. Onze verhuurservice voor cateringlaboratoria biedt je een volledig uitgeruste werkruimte op maat van jouw behoeften. Je hebt toegang tot een breed scala aan professioneel keukengerei, gespecialiseerde apparatuur en faciliteiten die voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Ben je een traiteur? Neem dan een kijkje op onze verhuurpagina voor cateringkeukens.

Normen voor laboratoriumcatering: ontwikkel uw bedrijf in alle veiligheid

Normen voor cateringlaboratoria: ontwikkel je bedrijf veiligIn België moeten cateringlaboratoria voldoen aan bepaalde normen en voorschriften om de voedselveiligheid en productkwaliteit te garanderen. Hieronder vind je enkele belangrijke normen waaraan je moet voldoen:

 1. Hygiënenormen: Voedingslaboratoria moeten voldoen aan de strenge hygiënenormen van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Dit omvat regels voor de netheid van personeel, apparatuur, oppervlakken en faciliteiten.

 2. Traceerbaarheid van producten: Traiteurs moeten de herkomst van de ingrediënten in hun bereidingen kunnen traceren en volledige informatie kunnen geven over allergenen in hun gerechten.

 3. Bewaartemperatuur: Voedingsmiddelen moeten op de juiste temperatuur worden bewaard om onderbreking van de keten of bederf te voorkomen.

 4. Personeelstraining: Personeel dat in het cateringlaboratorium werkt, moet de juiste training krijgen in voedselhygiëne, omgaan met voedsel en goede productiepraktijken.

 5. Kwaliteitscontrole: cateringlaboratoria moeten kwaliteitscontroleprocedures toepassen om ervoor te zorgen dat hun producten aan de vastgestelde normen voldoen.

 6. Vergunning en registratie: Cateringlaboratoria moeten de nodige vergunningen hebben van de bevoegde autoriteiten e

Ben je een cateraar? Neem dan een kijkje op onze verhuurpagina voor cateringkeukens.

Laboratorium voor patisserie te huur

Als je een beginnende patissier bent of een ervaren professional die op zoek is naar een volledig uitgeruste werkruimte, dan is onze verhuurservice voor patisserielaboratoria echt iets voor jou! Geniet van een omgeving gewijd aan het creëren van zoete lekkernijen, met ultramoderne apparatuur om je creaties tot leven te brengen. Al onze keukens kunnen worden aangepast aan jouw creaties en we kunnen de perfecte keuken voor je vinden.

 

Kosten van het patisserielaboratorium:


De kosten voor het huren van een patisserielaboratorium hangen af van een aantal factoren, zoals de locatie, de grootte van de ruimte, de duur van de huur en de geleverde apparatuur. Onze keukenprijzen zijn hetzelfde voor alle activiteiten. 

 

Standaarden patisserielaboratorium:


Voedselveiligheid en kwaliteit zijn onze prioriteit. Door ons patisserielaboratorium correct te gebruiken en in strikte overeenstemming met de hygiëne- en voedselveiligheidsnormen die door de relevante autoriteiten zijn vastgesteld, kun je met een gerust hart werken en in alle veiligheid heerlijke patisserie maken.

Word lid van de gemeenschap van ondernemers in de BeCook-ruimtes! in een aangename en zorgzame sfeer die je begeleidt tijdens je hele ervaring. 

bottom of page