top of page
  • Foto van schrijverBeCook!

Wie zijn wij?



Het team



​Medeoprichter van het voedselproductiebedrijf Bons Plaisirs en van de co-kitchenwerkplaats "BeCook!", voorheen BFBC.


Met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven ondersteun ik start-ups en KMO's om samen met hen hun bedrijfsstrategie te bepalen.


Philippe Thewissen, medeoprichter en bedrijfsleider.

Met mijn jarenlange ervaring in onderzoek naar en ontwikkeling van voedingsmiddelen heb ik mij gespecialiseerd in de productie van afhaalgerechten en -desserts voor winkels en distributeurs. Hierdoor heb ik een 6-stappen methodologie voor voedselkwaliteit kunnen ontwikkelen, de "6-steps food quality methodology".


Advies nodig over voedselkwaliteit en productieprocessen? Dan ben ik de juiste persoon voor jou.


Sara Dirkx, medeoprichter en bedrijfsleider.

Neem actief deel aan duurzaamheid

​Als GoodFood Ambassador hebben we als doel jou te ondersteunen en begeleiden bij een duurzame aanpak. Daarnaast kan onze expertise als erkend bedrijf in de circulaire economie ook jou ten goede komen. Of het nu gaat om het productieproces of om de naleving van de hygiëneregels, onze ervaring in deze sector zorgt ervoor dat wij je kunnen begeleiden bij het succesvol maken van jouw voedingsproject!

Beste project in de categorie Sustainable initiative georganiseerd door Visit.brussels Award'21

​ BeCook! had de eer verkozen te worden als het beste project in de categorie

"Sustainable initiative" in een wedstrijd georganiseerd door Visit.brussels award:


  • Beste project “Sustainable initiative”

  • Besparingen over 3 jaar: 40,77 ton plaatwerk, 12,84 ton PIR (polyisocyanuraat), 176,9 ton CO₂ en 278,47 ton afval




9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page