top of page
  • Foto van schrijverBeCook!

Koningsdag

Vandaag 15 november is het Koningsdag.

Voor ons de perfecte gelegenheid om terug te denken aan het bezoek van Zijne Majesteit Filip I van België in 2019 aan het Greenbizz-gebouw.Dit bezoek was een echte eer en een kans voor ons om Zijne Majesteit al het werk te laten zien dat elke dag door zoveel fantastische mensen wordt gedaan. Welk project de jonge ondernemers en starters die hier werken ook uitvoeren, ze werken allemaal voor een eerlijkere en milieubewustere Belgische maatschappij.


Dit was een unieke gelegenheid om het project en de doelstellingen van BeCook voor te stellen aan ons staatshoofd. De verhuur van onze professionele en individuele keukens aan KMO's en start-ups stelt veel mensen in staat om hun voedselproject in de beste omstandigheden te lanceren en snel vooruit te komen. Bovendien spelen de meeste van onze klanten en partners een zeer actieve rol in Brussel vanuit een sociaal en ecologisch standpunt. We waren dus ook zeer enthousiast om ons project voor te stellen aan de Koning der Belgen.


Wist je dat? 15 november een feestdag is voor een groot aantal federale functionarissen. Ook is het deze dag St. Leopoldsdag (naam van de eerste, tweede en vierde koning van België) en de feestdag van de Duitstalige gemeenschap.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page