top of page
  • Foto van schrijverBeCook!

Coworking vs BeCook! Een tweeling?Coworking is het concept van een gedeelde werkruimte beschikbaar gesteld voor zelfstandige werkers zodat ze elkaar kunnen ontmoeten en hun ressources kunnen delen.

Dit werkmodel wordt geprezen door bedrijven, start-ups, investeerders en zelfstandigen. Tussen 2015 en 2019, kende de coworking spaces een enorme toename van 20%!

Met de pandemie werd deze manier van werken vervangen door telewerken. Hoewel op het eerste gezicht thuis werken de beste oplossing lijkt om de gezondheidscrisis tegen te gaan, weten we niet zeker of het menselijkerwijs wel zo ideaal is.

Van thuis uit werken vermindert de sociale interacties, grenzend aan isolement, en kan ervoor zorgen dat de scheiding tussen privé- en werkleven vervaagt.

Coworking biedt een werkdynamiek, bureaumaterialen en geeft werkers de kans om zich opnieuw te socialiseren.


En waar bevindt BeCook zich in dit plaatje? Heb je al eens gehoord van het concept "co-kitchen space"? Het is een nieuw genre van coworking, gericht op voeding, een formule die ondernemers die kans geeft om hun zaak zonder risico te lanceren. Je kunt makkelijk je voedingsproject testen en afwerken. Een ander pluspunt van co-kitchen space is ook de aantrekkelijk prijs en het feit dat je alleen betaalt voor wat je ook werkelijk gebruikt. Bij het starten van je zaak wordt het aangeraden om weinig tot geen vaste kosten te hebben om zo baat te kunnen hebben bij een grote winstmarge en gemakkelijker weg te kunnen gaan als het bedrijf failliet gaat. Zoals je ziet, is co-kitchen ook een perfecte test om de overlevingskansen van je project te bepalen. In het geval van een niet-doorslaggevend resultaat is het makkelijker om het project te laten vallen of er later op terug te komen, maar vooral is het concept de perfecte springplank om je project snel te lanceren en te ontwikkelen.
8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page