top of page
  • Foto van schrijverBeCook!

Barley's Dog Food, de nieuwe formule voor onze trouwe viervoeters!

Ken je Barley's al?


Barley's is een bedrijf dat streeft naar gezonde, lokale en duurzame voeding voor onze viervoeters. Door voedselafval zoals gemoute gerst opnieuw te gebruiken, hebben de makers een speciaal recept voor hondenvoer gecreëerd dat zeer rijk is aan eiwitten en vezels. Barley's biedt ook brokken aan op basis van insecten, wat milieuvriendelijker is. En bovendien, houden honden van hun koekjes!

Barley's maakt deel uit van de circulaire economie: het bedrijf beperkt niet alleen voedselverspilling, maar helpt ook de koolstofuitstoot te verminderen.


De gezonde formule voor je hond:

Kwaliteit:

Insecten bevatten essentiële aminozuren om hoogwaardige eiwitten te garanderen en het immuunsysteem te stimuleren. Gerstemout is een essentiële bron van vezels voor kwaliteitsvoeding.


Tolerantie:

Ter verlichting voor honden die gevoelig zijn voor gewoon vlees, zijn hun insectenbrokken hypoallergeen en eiwitrijk. Gerstemout maakt het voedsel beter verteerbaar.


Duurzaamheid:

Voor al hun producten worden hoofdzakelijk lokale grondstoffen gebruikt. Door insecten te gebruiken en gemoute gerst te recycleren, vermindert Barley's onze impact op de planeet.

Zonder antibiotica:

In tegenstelling tot boerderijdieren, worden insecten nooit ziek.


Waarom deze formule?

Insecten zijn een duurzame oplossing voor het eiwitdieet van onze honden.

Insecten hebben geen landbouwgrond nodig, hun voortplanting stoot zeer weinig kooldioxide uit en vergt niet veel water. In tegenstelling tot mensen hebben honden geen afkeer van insecten, ze zijn er dol op. De kwaliteit van hun brokken en traktaties is zeer belangrijk voor onze honden. Daarom bevatten hun brokken geen conserveringsmiddelen, toevoegingen, kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen. Ze persen het voedsel koud om sporenelementen en vitaminen te behouden. De ingrediënten zijn geselecteerd op basis van hun voedzame eigenschappen voor het welzijn van honden.


Conclusie


Dieren hoeven niet langer te sterven om in de voerbak van onze honden terecht te komen.

De invloed die de mens op onze planeet heeft, is essentieel om te overleven. Barley's maakt deel uit van de circulaire en duurzame economie. Honden houden van hun brokken. Dus waarom probeer je ze niet? Onze viervoetige vrienden zijn zeer energiek en gelukkig na het eten van hun koekjes. Laten we samen zorgen voor onze planeet door duurzame projecten steunen.

10 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


A C
A C
Jun 03, 2022

Wat een schattige hondjes 🐶

Like
bottom of page