top of page
  • Foto van schrijverBeCook!

Alles wat je moet weten om een onafhankelijke vrouw te worden


Momenteel bestaat 50% van de bevolking uit vrouwen.

Volgens de statistieken doet een vrouw er een tot twee jaar over om een baan te vinden, terwijl een man er twee maanden over doet.

Maar wij hebben het geluk vrouwen te hebben die vechten tegen misbruik! Organisaties als het WomenPreneur-Initiative zijn ontstaan uit vrouwelijke solidariteit.


Het WomenPreneur-Initiative, de ongelooflijke organisatie die vecht voor de onafhankelijkheid van vrouwen

De organisatie is gevestigd in Brussel maar werkt in heel België, alsook in de Mena-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika). WomenPreneur heeft al meer dan 15.000 vrouwen ondersteund en helpt al sinds 2016 vrouwen bij het vinden van hun plek in de businessmaatschappij en -wereld. De focus ligt nu op gebieden als technologie en innovatie. WomenPreneur-Initiative biedt ook een verscheidenheid aan innovatieve ervaringen, leiderschapsprogramma's, evenementen en zelfs technologische cursussen en mentoring.


De doelstellingen van het WomenPreneur-Initiative De doelstellingen van deze ongelooflijke organisatie zijn het vinden van impactvolle oplossingen voor de ongelijkheid van vrouwen om zo revolutionaire veranderingen in de maatschappij en het bedrijfsleven teweeg te brengen. Sprekers van WomenPreneur-Initiative zijn al op universiteiten, rondetafelconferenties en internationale evenementen in meer dan 40 landen uitgenodigd geweest. Het WomenPreneur-Initiative is op verschillende kanalen en in verschillende media verschenen: Huffingtonpost, Devex, PeopleTV, El Pais, NATO Association, Le Matin, Orange Magazine.


Deze inspirerende organisatie wil vrouwelijk talent onder de aandacht brengen en de beste opvattingen en ideeën over genderkwesties opnieuw opbouwen.


Visite de WomenPreneur-Initiative chez BeCook!

WomenPreneur-Initiative bezocht BeCook! een co-working space concept in de wereld van duurzame voeding. Een co-kitchen space die voorziet in individuele professionele keukens met ondersteuning voor elke projecthouder die in Brussel een voedselverwerkend bedrijf wil starten (traiteur, banketbakker, verwerker, koekjesbakker,...). Tijdens het bezoek kreeg het WomenPreneur-Initiative de kans om kennis te maken met verschillende spannende projecten bij BeCook! Deze vrouwen kunnen ook gemakkelijk een voedingsproject beginnen als ze dat willen.Een onafhankelijke vrouw worden

Nu u deze organisatie hebt leren kennen, weet u dat u niet alleen staat wanneer het gaat om een onafhankelijke vrouw worden. Met de hulp van het WomenPreneur-Initiative en BeCook! kan uw project van de grond komen. Laten we samen strijden tegen de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen en laten we samen bouwen aan de samenleving van morgen!


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page